Contact sere din policarbonat 0745 612 371 sau 0728 332 849
Orar informatii si comenzi sere 9:00 - 18:00
contact@serepolicarbonat.ro

Sere si solarii

din policarbonat

Suntem importatori exclusivi in Romania de sere si solarii din policarbonat, marca GR Solar. Aceste sere sunt produse in UE din materiale de mare calitate. Pornind de la proiectare, alegerea materialelor si executie in cele mai mici detalii, pana la ambalare si livrare, noi punem pasiune in ceea ce facem, pentru ca recolta dumneavostra de legume, fructe sau flori sa fie cea mai buna.

Despre sere din policarbonat

Datorita structurii sale policarbonatul celular transparent, este mai rezistent(la socuri mecanice si torsiuni) de peste 200 ori decat sticla. Acest fapt face ca solariile din policarbonat sa fie aproape indestructibile la grindina, vant, zapada.

Durata de viata a unui solariu din policarbonat (peste 10 ani) este incomparabil mai mare decat o sera acoperita cu folie (durata de viata max 3 ani).

Policarbonatul folosit de noi este fabricat special pentru sere, fiind de cea mai inalta calitate, are protectie UV si intruneste toate normele EU in domeniu.

Policarbonatul permite trecerea luminii naturale in proportie de 79-82%, ceea ce face ca fotosinteza plantelor din interiorul sau sa se produca perfect.

Acumularea si pastrarea caldurii intr-un solar policarbonat este mult mai mare decat la o sera acoperita cu folie sau sticla.

Structura din otel galvanizat interior-exterior este robusta si rezistenta la umezeala.

Serele din policarbonat au un aspect placut, putand fi integrate in orice curte sau gradina.

Sunt usor de instalat, nu necesita personal calificat, putand fi montate de catre oricine. Solariile policarbonat sunt livrate impreuna cu o cutie care contine pe langa instructiunile de montaj si tot ce aveti nevoie pt instalare. Necesita minim de scule pt montaj.

Stim ca ventilatia este foarte importanta la sera de legume, de aceea serele noastre au cea mai buna ventilatie de pe piata. Sunt dotate cu usi fractionale reglabile pe ambele capete.

Pentru comenzi si informatii

0745 612 371 sau 0728 332 849

7800

Sere vandute

25

Transporturi zilnice in sezon

Sere din policarbonat la comanda